BRANDING

Consecventa este cheia pentru stabilirea unei identitati de brand si modul prin care scopul si misiunea companiei dumneavoastra se pot transforma intr-o poveste vizuala. De la principiile de baza ale dezvoltarii de brand la designul de logo la tot ce tine de identitati de brand, vom dezvolta pentru compania dumneavoastra  identitati vizuale puternice, care se vor dezvolta in toate zonele media.

BRANDING

IDENTITATEA VIZUALA NU INSEAMNA DOAR UN LOGO

Cele mai puternice identitati vizuale sunt “carlige” de memorie. Mici “sublinieri” elegante dar simple, care vor crea o legatura imediata intre brand si valorile, credibilitate, si personalitate companiei dumneavoastra. Vom incepe prin descoperirea personalitatii afacerii dumneavoastra, a businessului in sine si a ceea ce cu adevarat reprezinta. Vom folosi aceste informații pentru a inspira o identitate vizuala care va surprinde esenta a companiei dumneavoastra și va transmite un sentiment de eficienta si autenticitate.

Cand vorbim despre branding,  nu vorbim despre doar un logo, chiar data acesta e cu siguranță un bun punct de plecare. Noi translatam identitățile vizuale in tot ceea ce producem, de la proiectarea site-ului la materialele de marketing, antete, etc pana la banalele carti de vizita.

branding wms

Sa Incepem…

Vreti sa incepem un proiect sau va intereseaza felul în care noi abordam proiectele? Haideti sa discutam idea dumneavoastra. Noua ne place sa fim tot timpul pregatiti, asa ca pentru inceput va rugam sa completati formularul de oferta cat mai detaliat posibil.

Facem cunostinta?

Aveti vreo curiozitate in legatura cu unul dintre proiectele noastre? Sau poate va putem lamuri in legatura cu serviciile pe care le oferim? Nu ezitati sa ne lasati un mesaj sau sa ne contactati la:

+40742206286 

sau 

office@webmediaservices.ro

Formular de contact