DIGITAL MARKETING

Obiectivul cheie al unei campanii de Digital Marketing este de a promova brandul dumneavoastra in asa fel incat notorietatea brandului dumneavoastra sa creasca in cadrul unui grup tinta, astfel crescand si conversiile. Tehnicile de Marketing Digital sunt reprezentate de promovarea unor produse, a unei anumite strategii de branding sau o selectie a unor tactici de marketing, mediul de propagare fiind internetul.

digital marketing

DIGITAL MARKETING

PPC MARKETING

Multe campanii publicitare nu isi indeplinesc scopul, iar cauza este managementul prost al campaniilor. In unele cazuri cuvintele cheie sunt poate prea generale sau poate ca landing page-urile nu sunt optimizate pentru conversii. Managerii nostrii de cont, monitorizeaza campaniile in mod constant pentru a le optimiza astfel incat cheltuielile sa se mentina reduse iar rezultatele sa fie optime. Crearea oricarei campanii PPC incepe cu crearea unei strategii si cercetarea cuvintelor cheie. Analizam mii de cuvinte cheie si selectam cuvintele cu o mare cautare si foarte relevante pentru publicul dumneavoastra tinta. Cu ajutorul acestor cuvinte cheie setam campaniile, grupurile de reclame si in cele din urma cream reclamele, dar in acelasi timp optimizam si paginile de destinatie. Si munca nu se opreste aici, dupa ce lansam campaniile in fiecare luna vom revizui reclamele astfel incat sa profitam de orice oportunitate care apare intre timp.

FACEBOOK ADS

Facebook le permite companiilor sa isi targeteze publicul tinta cu mult mai multa acuratete decat concurentii sai. Acest lucru se numeste in limbaj de specialitate micro-directionare in functie de psihografice. Datorita oportunitatilor de targetare detaliate oferite de facebook, putem servii reclamele dumneavoastra unui grup tinta de clienti, ceea ce va rezulta in conversii si lead-uri de calitate pentru afacerea dumneavoastra.

Sa Incepem…

Vreti sa incepem un proiect sau va intereseaza felul în care noi abordam proiectele? Haideti sa discutam idea dumneavoastra. Noua ne place sa fim tot timpul pregatiti, asa ca pentru inceput va rugam sa completati formularul de oferta cat mai detaliat posibil.

Facem cunostinta?

Aveti vreo curiozitate in legatura cu unul dintre proiectele noastre? Sau poate va putem lamuri in legatura cu serviciile pe care le oferim? Nu ezitati sa ne lasati un mesaj sau sa ne contactati la:

+40742206286 

sau 

office@webmediaservices.ro

Formular de contact