SOCIAL MEDIA

STRATEGIE SOCIALA

Cresteti reputatia brandului dumneavoastra, vizibilitatea in mediul social, si autoritatea in domeniul in care activati prin strategiile de Social Media pe care WEB MEDIA SERVICES vi le propune, strategii care sunt construite pe termrn lung si cu focus pe avantajele sociale ale domeniului in care activati. Printr-o analiza specific competitiva, identificam lipsurile unei comunicarii sociale proactive pentru a aborda impreuna cu dumneavoastra nisele specifice domeniului dumneavoastra. Dupa acest moment, vom avea posibilitatea sa tintim, sa convingem si sa cream momente de decizie chei pentru publicul interesat de compania dumneavoatra.

SOCIAL MEDIA

1. STABILIREA OBIECTIVELOR

Auditam indicatorii cheie de performanta (KPI) pentru a ne asigura ca strategia de social media are ca rezultat cresterea conversiilor, imbunatatirea perceptiei publicului asupra businessului si nu in ultimul rand dezvoltarea identitatii de brand.

2. CONECTARE & IDENTIFICARE

Vom lucra impreuna cu scopul de a gasi “tonul vocii” care va comunica social mesajele care vor creiona cel mai bine identitatea de brand. Prin targetare comportamentala a profilului de client specific pentru compania dumneavoastra in diferite momente ale procesului de conversie, vom fi in masura sa identificam cele mai potrivite canale de comunicare social media si nivelurile de engagement necesare pentru a atrage atentia asupra brandului dumneavoastra.

3. IMPLICAREA

Daca vorbim despre Social Media, generarea unei reactii de implicarie realizata prin folosirea unei strategii conectate cu profilul psihologic al publicului dumneavoastra tinta este cea mai buna abordare. Folosind o varietate de instrumente online și date specifice ale companiei dumneavoastra, vom crea un calendar social detaliat cu scopul de a crea o abordare coerenta si concentrata pe toata desfasurarea campaniei sociale.

4. INTEGRAREA

O campanie solida de Social Media functioneaza doar alaturi de alte instrumente de marketing. Noi cream planuri complexe care vor integra campania dumneavoastra sociala cu celelalte campanii de marketing pe care le aveti, in asa fel incat campania sociala va sprijini activ celelalte obiective de marketing ale companiei dumneavoastra atat in mediul online cat si in cel ofline.

5. EVALUAREA

Datele ne obsedeaza, monitorizam in permanenta efectele campaniei sociale si va tinem la curent cu rezultatele ei ca de exemplu: cine sunt ambasadorii brandului dumneavoastra, care sunt canalele sociale care va aduc cele mai multe conversii si multe alte date de acest gen. Acest tip de ajuta la rafinarea strategiei sociale si creaza un sistem care se imbunatateste constant.

Sa Incepem…

Vreti sa incepem un proiect sau va intereseaza felul în care noi abordam proiectele? Haideti sa discutam idea dumneavoastra. Noua ne place sa fim tot timpul pregatiti, asa ca pentru inceput va rugam sa completati formularul de oferta cat mai detaliat posibil.

Facem cunostinta?

Aveti vreo curiozitate in legatura cu unul dintre proiectele noastre? Sau poate va putem lamuri in legatura cu serviciile pe care le oferim? Nu ezitati sa ne lasati un mesaj sau sa ne contactati la:

+40742206286 

sau 

office@webmediaservices.ro

Formular de contact