WEB DESIGN

UN WEBSITE NU ESTE DOAR O BROSURA A BUSINESS-ULUI

Website-urile pe care le construim noi pot fi comparate cu un super agent de vanzari, un agent de vanzari dedicat total businessului dumneavoastra, cu capacitati de multi-tasking iesite din comun si intotdeauna focusat pe obiectivele afacerii dumneavoastra.

Multa lume face web design, insa noi construim website-uri care consolideaza instantaneu credibilitatea afacerii dumneavoastra, site-uri care comunica publicului tinta mesaje personalizate si nu in ultimul rand website-uri care convertesc vizitatorii in clienti.

WEB DESIGN RESPONSIVE

Web designul responsive ne permite sa construim site-uri care ofera o experienta o experienta optima de vizionare si browsing pentru o gama foarte larga de dispozitive, incepand de la ecranul unui ceas inteligent si pana la un monitor de 27”, site-urile pe care le construim noi vor functiona perfect, fara corvoada redimensionarii manuale pe ecrane mici, incarcarii anevoiase sau fara costurile unei aplicatii dedicate pentru dispozitive mobile. Pentru Romania nu exista inca o statistica pentru 2015, dar Google a anuntat ca in 2015 in USA si alte 9 tari numarul cautarilor pe dispozitive mobile a depasit numarul cautarilor pe desktop-uri si laptop-uri, iar trendul este crescator. Ca sa intelegeti trendul va putem spune ca raportul in momentul de fata chiar de pe pagina pe care o cititi dumneavoastra acum este de 53% vizitatori de pe dispozitive fixe 47% vizitatori de pe dispozitive mobile. O alta statistica interesanta spune ca 86% dintre detinatorii de dispozitive mobile au cautat online, de pe telefoane si tablete, in ultimele 3 zile informatii despre anumite afaceri.
Chiar daca nu am lua in considerare penalizarile algoritmilor google pentru website-urile care nu au un design responsive, statisticile ne arata ca un business de succes nu isi mai permite mentinerea un site neadaptat dispozitivelor mobile sau construirea unui site de acest fel.

ooo

SA NE IMAGINAM CA…

Va este foame si intrati intr-un restaurant in care nu ati mai fost niciodata. Din momentul in care deschideti usa va piere pofta de mancare. Grasimea este la ea acasa nici macar pe scaun nu va puteti aseza pentru ca si scaunele sunt murdare, un batalion de muste asteapta cu pofta mancarea pe care vreti sa o comandati. Va uitati dupa un ospatar, dar ospatarii sunt ocupati discutand intre ei si fumand. Ce faceti, mai stati si comandati intr-un final sau plecati? Desi fumatul in spatiile publice a fost interzis, credem ca intelegeti analogia.
Daca vizitatorii care ajung pe site-ul dumneavoastra nu sunt atrasi din punct de vedere estetic, daca le este greu sa intre in contact cu dumneavoastra sau le este greu sa comande un produs care ii intereseaza vor pleca imediat spre alte site-uri, indiferent de ofertele senzationale pe care le aveti sau de pozitia pe care o ocupati in Google. Noi construim site-uri care sunt convingatoare din punct de vedere vizual, site-uri care va vor consolida imediat imaginea de brand si va vor aduce noi clienti, ca sa continuam analogia noi construim “restaurante si meniuri gourmet”, care va vor transforma vizitatorii in ambasadori ai brandului dumneavoastra. Cum? Folosind intotdeauna cele mai bune practici, fara compromisuri, cu o experienta de ani de zile, nationala si internationala, in a construi website-uri si nu in ultimul rand, ramanand “modesti”, cu tone de talent.

Sa Incepem…

Vreti sa incepem un proiect sau va intereseaza felul în care noi abordam proiectele? Haideti sa discutam idea dumneavoastra. Noua ne place sa fim tot timpul pregatiti, asa ca pentru inceput va rugam sa completati formularul de oferta cat mai detaliat posibil.

Facem cunostinta?

Aveti vreo curiozitate in legatura cu unul dintre proiectele noastre? Sau poate va putem lamuri in legatura cu serviciile pe care le oferim? Nu ezitati sa ne lasati un mesaj sau sa ne contactati la:

+40742206286 

sau 

office@webmediaservices.ro

Formular de contact