WHITEBOARD ANIMATION

CE INSEAMNA WHITEBOARD ANIMATION?

Whiteboard Animation=Videoclipuri Animate. Natural va veti pune intrebarea: Ce nevoie am eu de un videoclip animat? Va vom raspunde ca Videoclipurile Animate sunt un mod interesant si inovativ prin care compania dumneavoastra isi poate expune produsele sau serviciile, si ca pretul de realizare al unui astfel de videoclip este de zeci de ori mai mic decat cel al unui video promotional clasic.

DE CE AM NEVOIE DE UN VIDEOCLIP ANIMAT?

Daca va gandeati la cat de mult v-ar ajuta un videoclip de prezentare al unui produs, dar erati ingrijorat de costurile de productie pentru un astfel de videoclip si nu ati realizat unul pentru compania dumneavoastra ati ajuns unde trebuia.

Atuul Videoclipurile Animate este ca au un cost de productie pe care majoritatea firmelor din piata si-l permit. Aceste videoclipuri sunt amuzante, produc o impresie puternica in mintea clientului, pot fi folosite oriunde (direct pe website, pe retelele sociale, youtube, etc.), mesajele transmise sunt usor de retinut si nu in ultimul rand cu ajutorul Videoclipurilor Animate procentul potentialilor clienti transformati in clienti fideli este mult mai mare decat procentele generate de alte instrumente de marketing.

De altfel statisticile ne spun ca:

  • 6.5 milioane de romani folosesc youtube
  • Romania este tara cu cea mai mare crestere a timpului de vizionare pe youtube din europa centrala si de est
  • 76% dintre marketeri digitali spun ca acorda o mai mare prioritate integrarii continutului video pe website-uri
  • clipurile video conertesc de 3x mai mult decat celelalte tipuri de continut

EXEMPLE:

Sa Incepem…

Vreti sa incepem un proiect sau va intereseaza felul în care noi abordam proiectele? Haideti sa discutam idea dumneavoastra. Noua ne place sa fim tot timpul pregatiti, asa ca pentru inceput va rugam sa completati formularul de oferta cat mai detaliat posibil.

Facem cunostinta?

Aveti vreo curiozitate in legatura cu unul dintre proiectele noastre? Sau poate va putem lamuri in legatura cu serviciile pe care le oferim? Nu ezitati sa ne lasati un mesaj sau sa ne contactati la:

+40742206286 

sau 

office@webmediaservices.ro

Formular de contact